donderdag 30 december 2010

Gronologie (6)

Naar Nieuweschans met de trein (november 2009). We hebben kaartjes voor het optreden van Erwin de Vries in De Oude Remise. Deze keer logeren we in Motel Paradiso, een prima plek en heel betaalbaar. En de zeer vriendelijke eigenaars zijn Groningers. We gaan weer even badderen bij Fontana en eten daar ook. Wat heerlijk dat we dit kunnen doen, hoewel onze financiële toestand wat zorgelijk wordt.

Maar goed, nu genieten: We lopen naar de Oude Remise. Heel anders dan Harry Niehof, maar het optreden van Erwin de Vries vind ik ook goed. De muzikanten van zijn band zijn geweldig en hebben er, zo te zien, veel plezier in. De serieuze liedjes spreken me meer aan, maar als Erwin grappige liedjes doet vind ik dat toch wel leuk. Als hij aan het eind nog imitaties doet, hou ik het bijna niet droog! We genieten erg van deze avond en kopen zijn CD. De Oude Remise is een plezierige plek voor zo'n optreden.
De volgende dag lunchen we op de terugweg bij De Drie Gezusters in Groningen en bekijken nog wat winkels. Sinterklaas komt er net aan met olifant en kamelen. Dan weer de trein terug naar huis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten