dinsdag 28 december 2010

Oudere meiden

In april 2009 gaan we met z’n drietjes naar kuuroord Fontana voor een zussenweekend. Zusje 1 woont in Noord-Duitsland en dus is de afstand naar Nieuweschans voor ons ongeveer gelijk om te rijden.
Zusje 2 is de enige die in de sauna wil, maal alledrie vinden we het thermale bad geweldig. Dat bronwater zou allerlei gunstige uitwerkingen hebben. En we nemen uiteraard een massage.
Het eten in het restaurant vinden we fantastisch, vooral de nagerechten. Na een copieus maal met genoeg wijntjes weet zusje 1 dat een kruidenbittertje goed helpt. We nemen een Schansker Poortwachtertje, lekker!

Het helpt inderdaad tegen een vol gevoel, maar de gekte slaat toe.

We kijken of we nog wel zo lenig als vroeger zijn, kun je nog op je hoofd staan, een vogelnestje? Uiteindelijk beginnen die gekke wijven een kussengevecht. Buikpijn van het lachen! Onze mannen en kinderen zouden zich even achter het oor krabben als zo ons zo zouden zien. Maar het is geweldig leuk hoe we ons - met z’n drieën samen - nog steeds zo jong voelen, terwijl we toch eigenlijk al dames op leeftijd beginnen te worden!

2 opmerkingen: