vrijdag 28 januari 2011

Vekaanzie: Dag 7

t vrust dat t knapt ..... Nee hoor zo erg is het niet, dit zingt Harry Niehof in Winter, maar het vriest wel, we slapen met een raampje open en dat ziet er ’s morgens zo uit:We moeten wel krabben ..... en door de wind is het ijzig koud.
We rijden naar Finsterwolde om te zien of daar de hechting bij Mijn Architect verwijderd kan worden.
Als we bij het medisch centrum komen zegt een medewerkster: u had even moeten bellen, want op vrijdag is het hier erg druk. Ik vraag of ik het eventueel ook zelf zou kunnen. Ja, hoor, zegt zij, hier doorknippen en dan verwijderen. We vertrekken weer en bedenken dat we geen schaar bij ons hebben. Nou ja we zien wel. Wat is het trouwens mooi onderweg .....
We rijden verder en zien een grote hoeveelheid ganzen in het veld zitten.
Als ze opeens opvliegen is dat een machtig gezicht en geluid!


We gaan nog even naar de Stad, voor koffie bij de Drie Gezusters en een blogje plaatsen, daarna gaan we op bezoek bij A & J. Wij hebben hen ontmoet bij twee vorige optredens van Harry Niehof.
Zij wonen op een mooi plekje in Ten Boer en het is een erg gezellige middag.
Zo leuk om bij aardige Groningers op bezoek te zijn!
In donker rijden we terug en gaan weer eten bij Brasserie Bubbels. Er is weinig andere keus in Nieuweschans, bij de plaatselijke Chinees, waar we bij vorige bezoeken best redelijk hebben gegeten, is het altijd donker dus we nemen aan dat ook deze ter ziele is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten