zaterdag 26 maart 2011

Weekend en Earth Hour
Pfff, het was een druk weekje, veel gewerkt, tussendoor een lange zit bij de mondhygieniste, weer eens naar kapper en schoonheids-specialiste, plus alle gebruikelijke bezigheden. Donderdag eind van de dag tijd maken voor terrasje met giebelse meiden ... want wat was het lekker weer (nog net geen rokjesdag). Zoon kwam met berg wasgoed en vandaag ook nog een middagje werken, bij de Koersbal, een bijzonder leuke activiteit. Dus weinig tijd voor blogberichtjes.Koersbal, toen ik nog geen activiteitenbegeleider was had ik er nog nooit van gehoord. Man ging mee als vrijwilliger, wat door de dames erg gewaardeerd werd. Nog even gedoe over wie er naast hem mocht zitten, dames van 90 kunnen nog steeds flirten! Hier een op youtube gevonden (wat mij betreft een hilarisch) filmpje over koersbal dat, behalve het mooie  Grunnegs, wel vergelijkbaar is. Alleen hebben wij niet zo’n handige ballenschuiver, dus veel bukken. Maar we mogen wel de rollator van een bewoonster gebruiken om de ballen op te halen, da's wel weer handig, LOL.

Het is al weer veuls te lang geleden … maar morgen gaan we weer naar Groningen … jippie!
’s Middags naar de voorstelling van Stichting Peerd, Herstel van de Toekomst in Scheemda en ’s avonds naar het optreden van Harry Niehof met Herman Grimme en Johan Viswat in Café Marleen.
In het volgende bericht meer hierover.

Nu lampen uit en kaarsjes aan voor Earth Hour en luisteren naar een mooi laidje, Pure Laifde:Enne ...  denk ook aan de zomertijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten