zondag 2 oktober 2011

Laatste vakantiedag

We kregen van iemand de tip dat we ook eens naar Café Hammingh moesten, we rijden op ons gemakje daar naar toe. Onderweg wordt er nog hard gewerkt, ondanks dat het zondag is. De boeren nemen hun kans waar met dit weer. Volgens de weersvoorspelingen is dit ook de laatste zomerse dag.


Als je via de brug Garnwerd binnenrijdt zie je historisch café Hammingh gelijk liggen. Het is gelukkig nog vroeg, dus plek genoeg. Binnen een uur zit het hele terras vol. 
We bekijken het plaatsje Garnwerd en het kerkje. Genieten!
Kerkje Garnwerd
Na de soep gaan we naar Galerie het Raadhuis, het is de laatste dag van de expositie Dieren. Ik vind dit altijd een prettige galerie om te bezoeken, met mooi werk.
Als ik nou vaak om mijn horloge zou kijken, gaat de tijd dan langzamer? Helaas, helaas. Het is nou eenmaal een feit: hoe meer je geniet, hoe sneller de tijd gaat.

Galerie Het Raadhuis
Aan het eind van de dag rijden we terug naar Stad.
We gaan vanavond eten in het Feithhuis, wat een geluk, we kunnen nog steeds buiten eten, in de schemering in de tuin is het een romantisch laatste etentje.
En behalve de avond hebben we nog de hele nacht!

Restaurant  't Feithhuis

2 opmerkingen:

  1. Het was een prachtige vakantie in Groningen: mooi weer, leuke logeeradressen, lekkere gerechten zag ik voorbijkomen. Wat let jullie om voorgoed naar het goede Groninger land te vertrekken?!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, eigenlijk weinig, Hendrika: moed ... durf ... werk? Knoop doorhakken?

    BeantwoordenVerwijderen