vrijdag 25 mei 2012

Zomers pinksterweekend


op dit ooievaarsnest keken we vanuit ons raam, er waren 3 jongen
Een poosje geleden kreeg ik een uitnodiging van de bloggers Kees Boele Natuur en Reisblog en Natuurkieker voor een ‘bloggerswandeling’ in het dal van de laaglandbeek de Drentsche Aa. Omdat dat tijdens het pinksterweekend zou zijn, besloot ik mee te gaan en er dan nog twee dagen aan vast te plakken. Ik heb weer allemaal leuke dingen op het programma staan. De verslagjes volgen nog.
We zijn nog niet vaak in Drenthe geweest. Ik zoek een B&B in de buurt van de start van de wandeling morgen en vind er een in Taarlo, De Paardeblom, een prima plek en fijne gastheer en -vrouw.
We zitten in een prachtige omgeving en uit ons raam kijken we uit over een weilandje met een ooievaarsnest en een paard met veulentje.

de bovenste 2 ramen waren van onze kamer

We gaan deze keer weer met een huurauto, we vragen altijd de goedkoopste, maar we krijgen een maatje groter, peugeot - wat vind ik dat toch vaak lelijke auto’s - maar maakt niet uit, binnen zie je dat niet en hij rijdt goed.
Na het werk vertrekken we rond 15.00 uur, het is heerlijke weer, het is alleen erg druk op de weg en we komen een paar keer in een file terecht. Waarom is het zo druk hier, moet niet iedereen de andere kant op, naar Pinkpop?
We komen vrij laat aan en na een hartelijke ontvangst van de eigenaar, met een kopje koffie, kunnen we nog net wat eten in de Herberg van Loon, een prima maal en vriendelijke bediening en het allerfijnste is dat we buiten kunnen eten … wat een heerlijke avond, dit is echt vakantie!


3 opmerkingen:

 1. Ik vond het weer erg leuk jullie te hebben gezien, we vroegen ons alleen later af, hadden we niet voor een lunch moeten zorgen,??
  Sorry maar dat het gezellige gesprek helemaaal vergeten,
  liefs mina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welnee, we hadden net uitgebreid ontbeten!

   Verwijderen
 2. Prachg hé,zo'n ooievaarsnest.
  En dat paard met veulen,wat lief zeg.
  Schitterende locatie om te vertoeven.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen