zaterdag 15 september 2012

Bakworkshop: Croissants en zuurdesembrood



Deze blog over m'n zesde broodbakworkshop bij Levine is verhuisd naar hier mijn andere blog Engelwortel.









11 opmerkingen:

  1. Hey angelika,

    Het was weer heel gezellig, op naar onze volgende workshop bij levine in maart/april volgend jaar! Bij mij thuis was het brood ook een daverend succes :-)

    Liefs marina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn blog, Angelika! Ontroering en nuchterheid wisselen elkaar af. Een mooie afspiegeling van jezelf, denk ik. I'm your next follower ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Nell, leuk dat je me volgt! Ga bij jou ook buurten!

      Verwijderen
  3. Wat leuk,zo'n broodbakworkshop.
    Wat zal het allemaal lekker geroken hebben.
    Zelfgemaakt brood is het allerlekkerste.
    Verser kan haast niet.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt Ans! Ik wou dat ik wat meer tijd had en nooit meer brood hoefde te kopen.

      Verwijderen
  4. Wat een smakelijk broodblog!
    Mooi beschreven het hele proces en wat een
    werk om dat croissantdeeg te maken.
    Bijzonder dat je zolang met desem kunt doen.
    Ik steek hier weer heel wat op en jullie smikkelen
    maar fijn van je eigen gebakken broodjes.
    Natuurkieker Coby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ... en ik geniet ook altijd zo van jouw reacties, Coby!

      Verwijderen
  5. Hallo eens kijkennof ie het doet. Gaaf verslag en foto's en leuke mooie blog.

    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het ziet er weer smakelijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die Nell Nijssen houdt me wel bezig met alle leuke blogs die ze vind!
    ;)
    Mooie broden! Lekker.
    Ik heb ook verschrikkelijk gelachen bij Levine. En lekker brood gebakken.
    Leuk verslag.

    BeantwoordenVerwijderen