donderdag 20 september 2012

Fougasse



Het recept van dit heerlijke brood vind je hier, op mijn andere blog Engelwortel.



8 opmerkingen:

  1. Spannende techniek, met dat steeds laten vallen van het deeg. En een heel mooi resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een smakelijke blog, ik kan het door de fraaie foto's
    hier bijna ruiken...
    Een duidelijke beschreven blog met mooie foto's en
    het filmpje is ook een mooie toevoeging.
    Ik heb bewondering voor je bakexperimenten en bedenk
    dan steeds dat het opeten mij beter afgaat dan het
    maken van zulke bewerkelijke recepten.
    Natuurkieker Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey angelika,

    Wat zien ze er goed uit!, geloof graag dat ze heel goed smaakte :-)

    groetjes,
    marina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er heel goed en lekker uit,Angelika.
    En de manier van bereiden,mijn complimenten hoor.
    Het filmpje heb ik ook even bekeken.

    Fijn weekend
    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kun je geen eethuisje - in Groningen ;-) - beginnen?? Je maakt zulke lekkere dingen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Als ik in Groningen woon, kom je gewoon eens lekker bij me eten, Hendrika!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit lijkt mij echt zalig! Ik ga het ook eens proberen.
    Bedankt voor de duidelijke uitleg met foto's :-)
    groetjes
    Dani

    BeantwoordenVerwijderen