zaterdag 5 mei 2012

Give away

In de afgelopen vier weken is mijn blogbericht Bert Hadders en de Nozems - give away 139 keer bekeken en dat brengt het op de vijfde plaats in de top 10 van de meest populaire berichten.
Daarbij hebben tien personen een reactie geplaatst. Hoewel ik op wat meer reacties gehoopt had, ben ik er toch erg blij mee.
Van deze tien zijn er twee anoniem, dus die kunnen niet meedoen aan de verloting van de CD De Coöperoazie.

George gaf aan dat hij al een gesigneerde CD heeft (uiteraard!), dus blijven er 7 over voor de trekking. Ans, X, Siek, Tante Brocante, Gerrie, de Friezin en Hendrika.
Vandaag is de trekking ... nog heel even geduld!






En dan is het zover … zeven namen op een papiertje. Daarmee ga ik naar mijn uiterst betrouwbare en onpartijdige overbuurvrouw van de Bloemen-brocantewinkel en zij trekt een papiertje uit het blik. (Voor de zekerheid heeft de buurvrouw nog een tweede kandidaat getrokken, voor als nr. 1 niet zou reageren.)




En de winnaar is … Siek!
Van harte gefeliciteerd Siek, mail me even je adres, dan kan ik de CD naar je opsturen.



Helaas voor de anderen, ik gunde het jullie ook, maar er kan maar één winnaar zijn, bedankt allemaal voor het meedoen. Ik vond het leuk om ook eens een ‘Give away’ weg te geven, enne … de CD is nog steeds te koop. Zoals George al zei … het is een top CD en hoe vaker je luistert, hoe beter hij wordt!

Wat ook erg leuk is, is de band eens live te zien optreden. Bijvoorbeeld vanmiddag op het Bevrijdingsfestival in het Stadspark in Groningen.

Maak er verder een mooie dag van en realiseer je dat wij dat wèl in alle vrijheid kunnen doen!