vrijdag 28 april 2017

60 in Groningen (1)


Morgen word ik 60. Normaal houd ik me niet zo met m'n leeftijd bezig. Maar nu sta ik hier wel even bij stil, ik vind het wat lastig, want stel dat ik maar 80 word, dan heb ik nog maar 20 jaar. Wat klinkt dat weinig!
Maar aan de andere kant boeit het me ook niet zo en hopen dat de tijd niet zo snel vervliegt.
Ik ga geen feest geven. Hoe gezellig het ook is met allemaal vrienden en familie bij elkaar, mijn ervaring is dat je er zelf weinig aan hebt, je blijft opletten of men het naar z'n zin heeft en er is helemaal geen tijd voor leuke gesprekken. Daarnaast kost het ook veel geld.
We gaan lekker naar Groningen.

We hebben een superleuke airbnb, vlakbij Cafetaria Friet van Piet, waar we een heerlijke vegan 'Kapsalon’ eten, en ook vlakbij de Kroeg van Klaas. Vanavond treedt daar Gerry Wolthof op, the Dutch Neil Young. Songs van Neil Young fantastisch gezongen, en een extra toegift van Gerry Wolthof met prachtige tweede stem van Koos Kramer.
Wat een heerlijke avond met leuke mensen!










6 opmerkingen:

  1. Een tijd geleden dat ik de Ontdekking van Groningen bezocht... Maar gelukkig bestaat deze nog steeds! Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Is zo'n kroonjaar niet een mooie aanleiding om de sprong naar Stad of Ommeland maar eens definitief te wagen? Nu of nooit? Hoe dan ook: vanoet Grunn winsen wie joe alle gouds tou!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Hans, dankjewel. Ons huis in Gouda staat inmiddels te koop, dus de eerste stap is genomen ...

      Verwijderen