tag:blogger.com,1999:blog-5820365166666232334.post7980367632116097789..comments2024-02-26T14:02:17.466+01:00Comments on Ontdekking van Groningen: RabarberjamAngelikahttp://www.blogger.com/profile/12529079865829233922noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5820365166666232334.post-72172673605340270372012-06-03T20:48:30.369+02:002012-06-03T20:48:30.369+02:00Rabarberjam is heerlijk maar wel in combinatie met...Rabarberjam is heerlijk maar wel in combinatie met<br />ander fruit dat voor wat extra zoet zorgt vind ik.<br />Dit lijkt me een fijn recept, maar eens proberen.<br />Natuurkieker Cobynatuurkieker Coby Koopshttps://www.blogger.com/profile/10497979474530376488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5820365166666232334.post-60195677669709751212012-06-03T09:07:37.354+02:002012-06-03T09:07:37.354+02:00Ik heb dit jaar al een aantal potten aardbeien- en...Ik heb dit jaar al een aantal potten aardbeien- en bosvruchtenjam gemaakt. Echt zó veel lekkerder dan die uit de winkel! Deze rabarberjam komt er nog bij, lijkt me ook erg lekker.Ingehttps://www.blogger.com/profile/07728280998652276413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5820365166666232334.post-61537618256796385752012-06-03T08:38:14.347+02:002012-06-03T08:38:14.347+02:00Krak ... dat was m'n klomp, Jan, die breekt.Krak ... dat was m'n klomp, Jan, die breekt.Angelikahttps://www.blogger.com/profile/12529079865829233922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5820365166666232334.post-72834232313878949572012-06-03T00:47:15.270+02:002012-06-03T00:47:15.270+02:00Ik gebruik ook altijd Port in de Rabarbermoes, ik ...Ik gebruik ook altijd Port in de Rabarbermoes, ik ben benieuwd hoe die in de jam smaakt. Grappig dat we veel overeenkomsten hebben. Gr Jan.Jan Wilde een Tuinhttps://www.blogger.com/profile/05314706561081669619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5820365166666232334.post-42731200682637372192012-06-02T23:35:44.044+02:002012-06-02T23:35:44.044+02:00Lijkt me erg lekker,Angelika.
Als je dichter bij m...Lijkt me erg lekker,Angelika.<br />Als je dichter bij me woonde,kwam ik even proeven.<br /><br />Groetjes AnsAns van Ispelen https://www.blogger.com/profile/06101993707262537060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5820365166666232334.post-40458493756644800772012-06-02T22:45:19.400+02:002012-06-02T22:45:19.400+02:00Rabarber vind ik ook ideaal om als aanvulling te g...Rabarber vind ik ook ideaal om als aanvulling te gebruiken als ik van een fruitsoort eigenlijk net niet voldoende heb om jam te maken.<br />Bovendien geeft het inderdaad net die zure noot die soms nodig is om jam niet te klef-zoet te maken.Anonymousnoreply@blogger.com