vrijdag 16 november 2012

Vegetarische slager


Dit bericht is verhuisd naar m'n andere blog Engelwortel.

4 opmerkingen:

 1. Ja,het vegetarisch vlees is echt heel lekker.
  En de recepten die je laat zien,lijken me echt
  verrukkelijk.

  Fijn weekend
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iedereen mag eten wat 'ie wil, maar ik neem aan dat je als vegetariër je toch niet wilt associëren met de woorden SLAGER en SPEKJES en VLEES en GEHAKT en KIP?!!! Ik had van deze sector toch meer fantasie verwacht, en ik liet m'n producten ook niet maar enigszins lijken op gehakt, spekjes etc.. Wat mij betreft een gemiste kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Respect. Maar de eega van M. Thieme timmert zo mooi aan de weg van haar kamerlidmaatschap. En als ik een vleesvervanger eet dan zie je duidelijk een boon of. id. Vlees koop ik bij een slager die zijn dieren koopt bij veehouders uit het Reestdal. Ze hebben dus een prima leven gehad. Het vlees wat mijn man met de viswedstrijden wint dat eten we gewoon. Dan kan ik er echt even niet over nadenken hoe dit dier zijn/haar leven heeft moeten slijten.
  Heb het goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Of het nou vegetarisch vlees heet of niet, het mooie van de vegetarische slager is dat hij de vleesetende mens nieuwsgierig maakt naar vlees eten zonder vlees. Als de eerste stap naar vegetarisch eten of tenminste minder vlees eten maar gezet is. Hij maakt vegetarisch worden voor een groot publiek toegankelijker. Is toch mooi meegenomen?

  BeantwoordenVerwijderen