zondag 30 januari 2011

vekaanzie: Dag 9

We gaan naar het huis van familie de Jonge van Motel Paradiso om te betalen. Vader zegt: Ga zitten, ga zitten. We zitten gezellig aan de keukentafel en kletsen nog wat. Dan is het echt tijd om te vertrekken. We hebben het hier heerlijk gehad ..... Dag, dag, zoenen, tot een volgende keer.

We hebben nog de hele dag en besluiten bij het Eemshotel in Delfzijl koffie te gaan drinken. Het is diezeg, een klein beetje zicht op het wad. Heerlijke plek, we blijven lang hangen, nog een wijntje en een blogje plaatsen.We rijden naar Groningen, het wordt een ‘kroegendag’ en later op de avond is er live muziek in Café Marleen, we weten niet wie er komt, we laten ons verrassen.
In Groningen aangekomen zetten we de spullen in het Budgetthotel en gaan wat eten in de Drie Gezusters.
Daarna nog een drankje in het prettige Café de Oude Wacht, waar we de eigenaars ontmoeten van de leuke winkel Magazijn ‘De Klomp’, huishoud-speciaalzaak, daar kochten we ooit een povverdpan.
Voordat we naar Café Marleen gaan, eten we nog een bordje pasta bij de Italiaan tegenover het café. 


Er treden deze avond twee bands op: Evening Architect met eigen pop/folk nummers. Erg mooie meerstemmige zang en viool, deze band uit Groningen. Knap hoe ze met z’n zessen op dat kleine plekje staan te spelen.Evening Architect
Het optreden van de tweede band Profile sprankelt je tegemoet.
Zulke jonge gasten die staan daar met een uitstraling op een geweldige manier pop/rock covers te spelen van o.a. Muse, Radio Head, Pearl Jam, Racoon, stukje Beatles. Zo goed!Marleen met Ruud en Onno van Profile
Ik heb met mijn simpel fototoestel een filmpje gemaakt, niet de beste kwaliteit maar wel leuk om te zien en het geeft goed het sfeertje weer:


Het was weer een fantastische avond bij Marleen. Onze laatste vakantiedag, goeie muziek, leuke mensen ontmoeten ... ’t kon minder.

Morgen nog vrij, dus op het gemakje en ontspannen terugrijden. We kunnen er weer tegenaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten