zondag 15 juli 2018

Festival Hongerige Wolf 2018 (3)

We besluiten niet de hele dag op het festival te blijven, ik wil ook graag naar onze vrienden.
We staan vroeg op, fietsen in alle stilte naar Hongerige Wolf.
Het wordt een prachtige dag en het is hier schitterend ...


Grote klit, Arctium Lappa

We zoeken iets te ontbijten op het festivalterrein. Dat valt nog niet mee, alles is nog in diepe rust. Uiteindelijk eten we bij de Bakkerij een heerlijke boterham met avocado en paprika met koffie en notenkoek.

Op naar de laatste voorstelling. Cia.Efecto R met ‘It’s there. Around the corner’, een absurdistisch dans-theaterstuk in en rondom een stalen buisconstructie in de vorm van een tent. Heel verrassend!


Wel een beetje jammer dat we Inge van Calkar missen, maar die treedt pas om 18.00 uur op. En we zullen haar ongetwijfeld nog tegenkomen  Nog een laatste kop koffie bij iemand in de voortuin en dat was het dan weer voor dit jaar.


We vertrekken naar Westerlee, wat toch nog een dik uur fietsen is op de ov-fiets met het korte afstandszadel. Maar het is te doen. Mijn Architect blijft bij Henri en wij, Jan, Annie en ik gaan naar Tuingoed Foltz in Meeden, daar is een plantenveiling.


Dan nog lekker en gezellig eten in de tuin, in de prachtige abri zitten, een echt leuk plekje en de volgende morgen terug naar Gouda.