zondag 10 april 2011

Nog eens Het Herstel van de Toekomst

De verjaardag van M. was erg gezellig en ging door tot in de vroege uurtjes. Toen wij naar ons hotel liepen vonden we dat die koolmezen wel erg vroeg afgesteld stonden. Maar toch heerlijk geslapen tot een uur of 11.
In de stad Groningen heerst een weldadige rust deze morgen, in volle zonneschijn. We ontbijten op het terrasje van café De Oude Wacht en gaan daarna naar het station voor onze reis naar Scheemda. We gaan naar de laatste voorstelling van Het Herstel van de Toekomst. Zie hier eerste keer. Er wordt gewerkt aan het spoor dus heeft Arriva bussen ingezet.
De buschauffeur reed met een lakonieke houding steeds verkeerd. Een medereiziger geeft aan: hier links! nu rechts! Het riep hilariteit op en ook wel wat spanning. In de bus heerste een beetje een schoolreisjessfeer.
Wij kwamen in ieder geval ruim op tijd op onze bestemming aan.
Het was leuk om alles nog een keer mee te maken. We waren deze tweede keer weer net zo onder indruk als de eerste keer. Geweldig. Het is jammer dat het de laatste voorstelling is, ik had het graag nog aan anderen willen aanraden.
Wat een fantastische spelers, techniek en natuurlijk lokatie.

2 opmerkingen: