vrijdag 7 januari 2011

Gronologie (12)

Zoals ik gisteren schreef zijn we twee weken later alweer in Groningen. Ben je niet goed wijs? Je moest toch zuiniger aan doen? Hoe kom ik hier mee weg?
De vorige keer had ik van Marleen een CD van The Songclub gekregen. Over twee weken is The Songclub weer, zei ze. Dat wil ik een keertje meemaken. Zodoende.


In Museum de Fundatie in Zwolle is een tentoonstelling die Man wil zien: George Grosz - Schwarzer Champagne und Blutiger Ernst en het is de laatste dag. Dan ben je toch al bijna in Groningen? Het aangename met het aangename combineren. We vinden op internet een NS-aanbieding: reizen voor de helft van de prijs, we boeken Budgetthotel, eten weer bij die goedkope Italiaan. 
Kom ik er nu mee weg? Ja, want het was zo gaaf.Museum de Fundatie Zwolle


The Songclub is een geweldig initiatief. Je leest er meer over op de website van Café Marleen. Er waren veel muzikanten en allen in hun genre goed!

Johan Viswat, Inge van Calkar, Wyno Bruinsma
Johan Viswat en Bert Hadders
Hette Gubbels


Meer foto's durfde ik eigenlijk niet te nemen. Het lijkt me zo irritant die flits, maar zonder ging echt niet. Van de andere deelnemers zijn de foto's niet echt gelukt.

Na afloop was het nog lang gezellig, Lourens Leeuw begon nog te spelen, o, wat een lekker sfeertje hing daar. We gingen om 4.00 uur (!) naar ons hotel. Na een kort nachtje 's middags weer aan het werk. 's Avonds een vent, 's morgens een vent, toch?

Lourens Leeuw

Wat een sfeertje!

Dit was het twaalfde en laatste hoofdstuk van de gronologiën. Hierin beschreef ik met terugwerkende kracht onze ervaringen van 2005 t/m 2010. Vanaf nu zijn alle berichten zo mogelijk up to date!

1 opmerking:

  1. t is duidelijk angelika. je bent er klaar voor. laat dat godvergeten deel van holland achter je, kom hier naar toe en haal deze blog van het net want t moet hier natuurlijk wel gezellig blijven.....;-)

    BeantwoordenVerwijderen