Het gewone Hollandse eten wordt met enthousiasme ontvangen. De vrijwilligers hebben op de rommelmarkt drie kleinere pannen voor de club gevonden, zo lief, we hadden alleen twee hele grote. Vrijwilliger M. heeft haar eigen schalen meegenomen, mooie oude met rozen.
Deze tweede kookclub aten we bospeen met gekookte aardappels en gepocheerde pangasius, waar de dames natuurlijk nog nooit van hadden gehoord.
Omdat ik nog geen goede koekepan tot mijn beschiking heb, werd het gepocheerde vis. Deze (helaas foute) vis was niet duur (in de bonus). Ik heb maar een klein budget en ook al is schraalhans keukenmeester in de zorg, niet bij onze kookclub hoor, we hebben dan wel voldoende voor een fijne maaltijd. Ook nog verse appelmoes erbij en het toetje was aardbeien met slagroom!
Ik ben nog op zoek naar een goede ouderwetse snijbonenmolen, maar heb er geen geld voor. Misschien vind ik iemand die er een wil schenken aan de Kookclub?
Ziet er allemaal prima en lekker uit!
BeantwoordenVerwijderen