zaterdag 27 mei 2017

Wederom weekendje Groningen (2)Wildplukwandeling in het Stadspark georganiseerd door Greendreamster. Ik ben voor het eerst in dit park en ben blij verrast. Wat een mooie plek, die Stadjers boffen toch maar!
De wandeling is leuk en leerzaam. Veel soorten ken ik natuurlijk al, maar het is altijd inspirerend om te zien hoe een ander het doet. Het verbaast me hoe groot het hier is en hoe veel eetbaars er te vinden is. Het is een leuk groepje en het weer is prachtig, dat maakt het helemaal tot een geweldige ochtend!

Na de wandeling komt Mijn Architect me ophalen en voordat we verdergaan, drinken we nog even wat met medeplukkers op het terras van Stadsparkpaviljoen Ni Hao.
En daarna ...... hè getsie .... fietsen we er per ongeluk weer langs 😋Dan pakken we de trein naar Winschoten om naar onze lieve vrienden in Westerlee te gaan. We kennen elkaar nu precies 5 jaar. En dit jaar is het tiende jaar dat zij hun prachtige tuin openstellen. In die heerlijke tuin kom je altijd bijzondere kunstwerpen tegen.En altijd lekker en gezellig samen eten.
2 opmerkingen:

 1. We hebben het Elfenbankje nog staan, als jullie komen kunnen jullie erop zitten.
  Liefs Jan(Wilde een Tuin)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kijk er naar uit! Zal nog even duren voor we weer kunnen komen ... oktober pas.

   Verwijderen