vrijdag 27 mei 2022

Jan wilde een Tuin 15 jaar

Het is vandaag 10 jaar geleden dat we voor het eerst bij Jan wilde een Tuin kwamen. In de loop der jaren zijn we goede vrienden geworden en zijn zij en hun tuin ons zeer dierbaar geworden.

We gaan er naar toe, helaas werkt het weer niet mee, het is ronduit koud deze laatste week van mei. Maar we hebben het gezellig, met een overheerlijke lunch.

De tuin bestaat 15 jaar en daarom heeft Jan 15 kunstenaars uitgenodigd om in de tuin te exposeren. De hele tuin staat vol met prachtige kunstwerken, hier en verder op zijn blog kun je alles terugvinden.

Van de vogelhuizen van Leo Gerritsen hebben we er een in 2019 aangeschaft en we dachten even om er nog een te kopen, maar we besluiten dat voor onze tuin er eentje genoeg is. In de onze nestellen alweer voor de derde keer meesjes.


De insectenhuisjes van Bastiaan Meijer zijn zo mooi! Maar bijna alles is al verkocht en de abri en het tuinhuis van Jan zijn niet te koop:

Boombaard, in 2014 hebben we hem ontmoet en nu exposeert hij bij Jan wilde een Tuin. Ik hou van zijn werk, mooi van eenvoud en heel betaalbaar.


Ik ben erg gecharmeerd van zijn stalen geraniumbladeren en we schaffen er vijf aan, twee kleine en drie grote. Ook schaffen we plantensteunen in de vorm van een tak aan.


Tot en met 26 juni kun je de expositie nog bezoeken!



2 opmerkingen:

  1. Mooi, jullie zijn ons ook dierbaar, Boombaard heeft nog veel meer soorten bladeren gebracht. Ook vijgenblad.
    Liefs Jan(Wilde een Tuin) en Henri.

    BeantwoordenVerwijderen