vrijdag 17 april 2020

Schelpenpaadjes (1)

Aan het werk om gras te verwijderen. Genomen door de wildcamera. Het begint op te schieten, gelukkig maar want het is zwaar werk. Je bent gras niet zomaar kwijt, als je niet ook een deel van de wortels weghaalt, staan er in no-time weer groene sprietjes.


Vandaag komen de schelpen. We hebben zes kuub besteld om alle paadjes van schelpen te voorzien. We schrikken wel even als we zien hoeveel dat is!

Aan de zijkant van het huis hebben we een dekzeil klaargelegd, maar de vrachtwagen kan er niet inrijden, hij moet op de weg blijven. Het zeil moet naar voren. Om te lossen verspert hij de hele weg. 





De chauffeur stort steeds een deel en help dan mee scheppen omdat de schelpen op de weg rollen. Gelukkig is het niet druk. Als we bijna klaar zijn, staan er inmiddels vier auto's geduldig te wachten. Hier zijn ze niet zo moeilijk, blijkt maar weer.
Als de vrachtwagen vertrokken is verwijderen we nog zoveel mogelijk van de rand van de weg.

Dan kan het uitrijden beginnen, naar de paden die ik zoveel mogelijk onkruidvrij heb gemaakt. We storten een eerste laag en als die ingelopen is, komt er nog een tweede laag over. Het ruikt naar zee. Alsof we het strand naar onze tuin brachten.
Ik vind het een prachtig gezicht!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten