zondag 28 juni 2015

Zomer in Molenrij (dag1 en 2)


Ha vakantie! We gaan heerlijk naar camping De Horizon in Molenrij, we zijn daar in 2013 al eens geweest en dat was prima bevallen. Toen hadden we een erg basic hutje, nu een comforthut met eigen sanitair. 
Maar eerst gaan we in Groningen nog een nachtje logeren bij lieve Marleen. Zij haalt ons op van het station. We eten heerlijk bij haar en kletsen tot diep in de nacht. Lekker geslapen ook!De volgende morgen maken we een wandeling door de stad, doen alvast wat boodschappen en maken zoals vaker een praatje met dakloze Jonnie. Het weer is schitterend
Marleen rijdt ons naar Winsum, waar we bij de Gouden Karper iets drinken. Daarna zet ze ons af bij onze hut in Molenrij. 
Marleen is amper vertrokken en Henk verschijnt. Hij wil ons deze week interviewen voor zijn radioserie Xaljevertellen van RTV-Rijmond.
Vooruit maar.
We gaan met hem mee om zijn huis en moestuin te bekijken in een dorpje vlakbij. We oogsten heerlijke verse groenten, en dan weer terug naar Molenrij, ik maak een simpele vakantiepasta met salade.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten