vrijdag 12 oktober 2012

Warffum


Dag 7. Het regent en regent. Dat maakt het wat somber, ons vertrek uit Westerwijtwerd. Man schrijft nog wat in het gastenboek, ik post nog een vakantiekaartje naar jarig zusje en tegen drieën vertrekken we noordelijk, naar Warffum, onze volgende stek.
Hier in de buurt is ook een mogelijk droomhuisje, waar we natuurlijk even langsrijden. Toch is er steeds iets wat nog niet past …We rijden door naar Pieterburen, kopen daar basketbalschoenen voor de tocht morgen naar Rottumeroog. Broer en Schoonzus gaan mee, we ontmoeten elkaar bij ‘Waddengenot’.
Dit weekend brengen we met z’n vieren door en logeren bij B&B Stee en Stoetje.
De eigenaars zijn op vakantie, we zijn vorige maand even kennis gaan maken.
We hebben afgesproken dat we de katten een beetje aandacht geven.

Het is een pand uit 1850 en ook een voormalig huiskamercafé. De kamers bevinden zich op de zolder. Het is meer een logeeradres dan een B&B, naar mijn mening, in de kamers zijn veel privéspullen, dat gaf me soms een wat ongemakkelijk gevoel.
De bedden staan achter elkaar ipv naast elkaar, ook wat ongezellig.
Maar verder een prima plek om een keer te verblijven. We zorgen zelf voor ons ‘stoetje’, de supermarkt is vlakbij.
Deze avond gaan we hier in Warffum eten bij - volgens de overlevering - de beste Chinees van Groningen, lekker hoor!3 opmerkingen:

 1. Wat heb je een mooi verslag gemaakt van je vakantie. Ik heb het met veel plezier gelezen.
  Ik heb het idee dat je vast en zeker weer eens naar WWW gaat... klopt dat? Als je weer in Groningen bent, kom dan ook eens gezellig bij mij langs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, dat staat al een tijdje in de planning, maar ik zag dat je alleen op vrijdag open bent, en dat is nou net een dag dat we nooit in de Stad zijn.

   Verwijderen